Vil du være lykkelig?Vil du være lykkelig?

Ved du, hvad du skal være allergladest for? Det, som du bør tænke på og smile over som det første om morgenen? Det er det, som du lige nu ikke tænker på og tager helt for givet. Jeg har selv de sidste par måneder ikke kunnet gå særligt godt på grund af noget knæbøvl.

De små glæderDet har betyder, at en tur til Paris blev en smule anderledes end forventet (men hvis du vil have et godt fif, så lej en cykel. Paris er fortrinlig at cykle i.), det har været slut med veninde-gåturene i skoven, og jeg har været alt alt for meget hjemme. Og så er der begyndt at ske det mirakuløse: Det går fremad. Jeg kan gå mere. Jeg går rundt og smiler og traller og er henrykt, fordi jeg KAN GÅ. Ikke enormt langt, men jeg kan og det gør ikke ondt.

Vælg selv din indstillingDet har fået mig til at indse, at vi selv kan vælge vores indstilling. Vi kan vælge at være glade for alt det, vi har - eller vi kan vælge at være småknotne over alt det, vi IKKE har. Og jeg vil være ærlig og sige, at der flest muligheder at vælge imellem i sidste kategori - altså der er rige muligheder for at ærgre sig. Men betyder det hele noget? Næ. Og ved du, hvad det er allerværste er: Alle undersøgelser viser, at dem, der er taknemmelige er dem, der har de lykkeligste liv. Tænk lige over det næste gang, du er sur over, at mælken er udsolgt, at du skulle vente en halv time hos lægen eller noget andet, der dybest set ingen indflydelse har på dit liv.

Betyder det, at du skal finde dig i alt muligt og være lalleglad? Nej, det betyder, at du skal vælge dine kampe og tage dem, der er vigtigs - og så skal du vælge din indstilling til "småmodgang".

God fornøjelse og tjek lige det der skønne vinterlys. Er det ikke magisk?Tilmelding til nyhedsbrev

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!