Metoder, værktøjer, certificeringer

Kast et blik ned i min værktøjskasse 

 

 

 

Det er og har altid været vigtigt for mig at være kompetent til de opgaver, jeg påtager mig. Det er derfor har jeg flere certificeringer, kurser og beviser nede i min værktøjskasse. 

Og fordi jeg også er et nysgerrigt menneske, så spreder de sig bredt. Det vigtigste for mig er, at jeg har den kreativitet og de kompetencer der skal til for at hjælpe mine kunder mest muligt. 

Og så ved jeg ikke, om det også betyder noget, at jeg er jyde, men fornuften bliver også brugt.

_E3A8801
ICF-certificeret ledelsescoach

Jeg er certificeret coach fra Manning Inspire. Uddannelsen er Level 2-akkrediteret af det internationale coachingforbund, International Coaching Federation (ICF).


Certificeret stresscoach

Jeg er certificeret i Bjarne Toftegårds stresscoachingmetode, der er Danmarks ældste stresscoachuddannelse. Metoden er solidt teoretisk og praktisk funderet, og der er videnskabelig evidens for, at den virker.


Certificeret mBIT coach

Jeg er certificeret i den neurovidenskabeligt funderede metode mBIT (multiple Brain Integration Techniques) fra mBIT International. Metoden er en videreudvikling af NLP og giver ledere en holistisk indgang til adaptiv ledelse.


Uddannelser inden for Enneagrammet

Jeg er certificeret i persontypeværktøjet Enneagrammet, og har i flere år været akkrediteret fra the International Enneagram Association, hvor jeg også har siddet i bestyrelsen - bl.a. som Vice President. Derudover var jeg i mange år formand for den danske afdeling af organisationen.
Jeg har modtaget undervisning af en række af de store internationale undervisere inden for Enneagrammet.


Certificeret rådgiver i Kommunikationsspejlet

Jeg er certificeret til at rådgive ledere ud fra værktøjet Kommunikationsspejlet, som er udviklet af den danske forsker Anne Katrine Lund.


Certificeret Grief Recovery Specialist

Jeg er certificeret Grief Recovery Specialist fra Grief Recovery Institute i England. Ud fra den evidensbaserede Grief Recovery Method hjælper jeg ledere igennem sorg og tilbyder sparring om, hvordan du leder en medarbejder i sorg. Jeg tilbyder også sorgforløb for private. Læs mere om mine sorgtilbud til private på slipsorgen.dk.


Cand.mag. i engelsk og kommunikation

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. i amerikanske samfundsstudier og kommunikation fra Københavns Universitet. Jeg taler engelsk på modersmålniveau og underviser ledere og forskere i ind- og udland.