demo-logo

Ledercoaching 


Du vil være en ENDNU bedre leder

Leder-coaching 


Du vil være en ENDNU bedre leder

Måske du genkender disse udfordringer?

Jeg er ny leder og mangler værktøjer

Som introvert leder jeg efter MIN måde at gøre tingene på

Jeg vil hellere lede end slukke ildebrande

Hvad vil jeg med mit arbejdsliv?

Jeg har brug for sparring til store beslutninger

Skal jeg lede opad eller nedad?

I min hverdag møder jeg mange ledere - og for den sags skyld også medarbejdere. De fleste vil gerne levere godt og solidt arbejde, og ofte ser de, at deres hverdag bliver noget helt andet, end det de drømte om. Der kan være mange grunde til det, men dem jeg møder oftest er: 

  • Uklare mål
  • Uklare rammer
  • Dårlig kommunikation
  • Uudtalte forventninger på begge sider af bordet
  • Skæv balance mellem arbejde og fritid
  • For lidt tid eller mulighed for faktisk at lede
  • Ukendte prioriteringer i virksomheden
  • osv osv

Det at være leder i dag kræver et stort bevidst fokus på selve leder-rollen. Og at kunne skabe sig det rum, du skal bruge til det. Det kan jeg hjælpe dig med at skabe.

 

Alle ledere er unikke og har hver deres styrker og udfordringer. Jeg er en stor fortaler for, at du skal arbejde fra din styrke: Altså bruge dig der, hvor du er god og ikke bruge unødvendigt meget tid på at blive middelmådig til det, du ikke er så god til i dag. Det sparer dig en masse tid og frustrationer. Det, som du er god til, kan du i øvrigt ofte bruge i andre sammenhænge. Lad os finde ud af hvor og hvordan.

 


Coach-on-demand

Er du klar til en transformation på den store klinge? Har du modet til at ændre dit liv? 

Dette er forløbet, der har givet store forandringer til andre – og som også kan gøre det til dig. 


Er du ny leder, står du overfor et karriereskifte, har du ændrede livsomstændigheder?

Så vil jeg anbefale dig at tage et 3-6 måneders coaching-forløb. Ud over vores faste, jævnlige samtaler kan du maile eller ringe og vi kan vende noget, når det dukker hos dig. 

Du vil opleve, at have en sparringspartner og medspiller som en støtte i hvad, der måske er en svær tid – eller en udfordrende tid. Og du kan få vendt din udfordring stort set, når den er der. 

Du er simpelt hen ikke alene om forandringen.

Undervejs vil der være både undervisning og hjemmearbejde – afhængigt af din udfordring.

Dit personlige lederskab

Som leder af andre og som leder af dig selv, har du brug for at finde den stil, de metoder og den “ånd”, som er mest dig. Hvorfor? Det giver dig mest troværdighed, og det gør også, at du kan begå dig både autentisk og ubesværet.

Noget af det, jeg arbejder med, når jeg hjælper folk med den afdækning er følgende elementer, vi altid ser på: 

Dine værdier – hvad er dine helt personlige værdier, og hvordan kan du tage dem i anvendelse i beslutninger, i valg og i daglige adfærd?  

Dine medfødte styrker. Via Enneagrammet kan vi relativt hurtigt få afdækket, de gaver, du blev født med. Fx er type 5 i stand til både at håndtere de helt små detaljer og samtidig bevare overblikket. 

Dine præferencer: Hvilket miljø trives du bedst i? Har du brug for løbende anerkendelse eller har du et stort behov for selv at køre med bolden? Trives du bedst i et højt eller et roligt tempo med sikker fremdrift? Kan du bedst lide korte opgaver eller lange projekter? Hvornår føler du dig motiveret?
 
Dit personlige lederskab er helt uafhængigt af, om du har titel af leder eller ej – men det er DIG, der leder dit liv. Så gør bedst muligt brug af dine talenter.