Kontakt mig

Og lad os finde ud af, hvordan vi sammen kan få dig derhen, hvor du gerne vil.

 

 

 

 

 

 

 

Ring til mig på 26 18 61 90
Når vi ses fysisk er det på Sennepsfabrikken, Industriparken 4, 2750 Ballerup

Det er vigtigt for mig, at du får den bedst mulige rådgivning, inden vi går i gang med et eventuelt forløb. Derfor indleder jeg alle nye forløb med en grundig og afklarende samtale.

Her taler vi bl.a. om, hvad du har brug for, hvad du forventer - og jeg fortæller dig, hvad jeg til gengæld forventer af dig. Forandringer sker ikke uden en indsats fra din side.

Jeg skal nok guide dig, men vi må begge være helt forventningsafklarede for at sikre resultatet. Du har ikke råd til at smide dine penge ud af vinduet - og jeg har ikke råd til kunder, der ikke får noget ud af forløbet. Så derfor skal vi være helt afklarede, inden vi går i gang.

Øverst på siden er der en knap "Book en gratis samtale". Den trykker du bare på, og så kan du vælge et tidspunkt, der passer dig til at vi kan se hinanden an. Ja - se - det er via Zoom. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig på 26 18 61 90, men der kan jeg være optaget, og jeg vil helst være helt til stede, når vi taler sammen. 

Og endelig kan du jo også bare sende mig en mail :-) - Udfyld formularen nedenfor, og jeg tager fat i dig hurtigst muligt. 


Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

 

Lad høre fra dig!

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.