Få styr på din tidFå styr på din tid

Man kan ikke køre bil og skrive en blog samtidig, vel? Det er lidt det valg, jeg selv har i de her dage. Jeg har overordentligt travlt samtidig med, at jeg skal huske at tage mig af min familie. Det betyder, at mine personlige ambitioner må vige, fordi jeg har gjort op med mig selv, hvad der er vigtigt.

Det betyder, at jeg fx tager på et familiebesøg selv om jeg ambitionsmæssigt måske skulle lave noget andet. Men jeg gør det, for jeg har for længst indset, at familie, venner og mit sociale liv bare ER vigtigere end mine personlige ambitioner om dette og hint. Det er også den afklaring, der gør, at jeg har relativt let ved at sige til og fra, når jeg får forskellige muligheder serveret.

Helt praktisk har jeg gjort det, at jeg satte mig ned og kortlagde mine egne værdier. Så så jeg på, hvad der fylder i mit liv (parforhold, familieliv, arbejde, fritidsarbejde, etc etc), og så prioriterede jeg det i overensstemmelse med mine værdier. Det har gjort mine valg meget lettere, mere autentiske, og det har også givet mig mere respekt, når jeg siger til og fra. Og ja, nogen gange så betyder det så også, at jeg må sige nej til noget, der lyder som et herligt intermezzo i mit liv, men det er bare ikke vigtigt. Det der derimod, hvad jeg bruger min tid på, for min tid er det eneste, jeg aldrig kan få igen.

Derfor er jeg meget striks med hvem og hvad, jeg bruger min tid på. Det betyder så også, at jeg er betydeligt mere helhjertet, når jeg gør det. Jeg sidder ikke og tænker på, hvad jeg ellers skulle have gjort. For jeg HAR valgt.

Har du?

Tilmelding til nyhedsbrev

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!