Glæde - hvad er det?

Jeg oplever jævnligt, at der er et ønske om at opleve mere glæde. Men hvad er det?

Det er jo ikke noget, man bare lige kan købe - eller have liggende på hylden til senere brug. For at du kan finde DIN glæde, så må du først finde ud af, hvad det helt præcist er, du efterlyser. Er det den der stormfulde, altopslugende jubel - eller er det den stille glæde, som er ligesom et delikat krydderi hverdagen.

Den første er dejlig at opleve, men hvis den nu var der hele tiden, ville den så ikke være lidt forstyrrende? Og hvad skal der til, for at du opnår den. Er det muligt i hverdagen? Er det kun ved særlige lejligheder, du oplever den? Hvor tit skal du opleve den for at være tilfreds? Eller hvad med den lille glæde, der kommer af et solstrejf, et smil fra et barn, af at komme først i køen i Brugsen? Er det den glæde, du mangler?

For at finde DIN glæde, så kræver det en bevidst viden om, hvad der gør dig glad, og hvor tit du har brug for at opleve den. Så ved du også, hvad du skal gøre for at finde den - og hvor tit og hvor meget, du skal gøre det. Og pludseligt er du herre over din egen glæde.

Tilmelding til nyhedsbrev

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!