Hvad er vigtigt for dig?En bekendt fik for nyligt en bøde i stedet for at få det tredje klip kørekortet, som han ellers skulle have haft. Det var han mægtig stolt over - at han kunne tale politiet ud af det.

Da jeg læste det , må jeg indrømme, at jeg tænkte, at det var imponerende, at en voksen mand, der var afhængig af sit kørekort i sit arbejde, alligevel kom i den slags situationer, hvor det var ved at ryge. Men det er formodentligt fordi jeg selv er relativt tryghedsbaseret - og det er han ikke. Jeg har brug for at kunne have personlig fleksibilitet og uafhængighed. Min bekendte har mere brug for at mærke suset, at grine med vennerne og så må alt det andet voksne og kedelige komme i anden række.

Hvad med dig? Hvad er vigtigt for dig? Og hvad gør du for at sikre dig det liv, du vil have?

Tilmelding til nyhedsbrev

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!