Er du overhovedet klar til et nyt job?

WP-1024x512-16

Er du overhovedet klar til et nyt job?

Nej, du skal måske ikke lige nu og her ud i et nyt job. Måske du lige skal ovenpå igen.

 

Hvis du er blevet opsagt eller på anden måde har mistet dit arbejde, så er det fristende (og af "systemet" forventet), at du hurtigst muligt finder dig et nyt job. Og det er da også den mest rationelle måde at håndtere sådan en situation på. Men rent følelsesmæssigt er det ikke så smart.

 

Kan du være til stede i en samtale?

Jeg har oplevet at have mennesker til samtale, som stadig var i chok, som ikke var helt til stede, som slet slet ikke havde fået afsluttet det, de kom fra.

 

Du kan ikke være klar til at levere den ekstra skalle, der skal til for at positionere dig i et nyt job, hvis du ikke er afklaret og mentalt fri af dit gamle arbejde.

 

Få sagt et følelsesmæssigt farvel

Læg lige mærke til, hvor mange topledere, der tager en time-out mellem jobs. Ja, det er selvfølgelig begrænset, hvad der af jobs på det niveau, men de kloge af dem sørger for at kunne tage en pause - at blive klar til at kunne levere de 100+ procent, de plejer at levere. De bl.a. går til sådan nogen som mig for at få sagt det følelsesmæssige farvel til noget, de har mistet og som har fyldt meget i deres liv.

 

Dine følelser lige så vigtige som dine kompetencer

Det at du fungerer følelsesmæssigt er ca. lige så vigtigt som, at dine faglige kompetencer er på plads. Måske endda mere, for det er der, du henter overskuddet til at performe.

 

Book en samtale via linket øverst på siden, hvis du har brug for at finde ud af, hvordan du kan komme videre eller modtag denne guide i at komme videre. Du skal bare tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!