Sorg og karriere er en svær kombination

WP-1024x512-21

"Mette, hvorfor siger du hele tiden, at sorg og karriere kan være en svær kombination?" Det gør jeg, fordi det er pivsvært at fokusere, at være 'på', at levere, når ens hjerne bare ikke kan fungere særlig godt, fordi den er sorgbelastet. Ja, belastet.

Sorg påvirker kroppen og hjernen
Når du har mistet, så handler det om meget mere end dine følelser. Din krop bliver påvirket. Din modstandskraft. Dine evner til at være mentalt skarp. Det er simpelt hen ikke muligt at levere som før, for hele dit system er overbelastet. Du er mere træt - måske endda drænet. Du orker ikke de nødvendige konflikter. Du er ikke lige så opsøgende, som du burde være. Og meget mere. Og det er ikke fordi der er noget i vejen med dig. Det er en helt naturlig reaktion.

Kun bearbejdning hjælper
Det hjælper ikke at være stærk, at arbejde sig gennem det, at vente på det går over, for du gemmer det bare ned i kroppen. Det kommer ud på et tidspunkt.

Du har med endog meget stor sandsynlighed allerede noget, der ligger og 'gnaver' - det er derfor, du har læst her til. Og du ved også, at du nok har brug for noget hjælp hen ad vejen.

Jeg kan hjælpe dig med at få det bearbejdet, så du bliver klar igen på et par måneder. Vi trækker så at sige en streg i sandet. Og så er du tilbage på det spor, du helst vil være på.

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!