Work-life balance

Din fremtid er nu.

Vi lever i en tid, hvor grænserne mellem arbejde og fritid bliver mere og mere udflydende. Denne øgede fleksibilitet kan være vældig fin og gøre, at vi kan få vores familieliv til at hænge bedre sammen. Men den stiller også øgede krav til, at vi kan administrere det selv. Hvis du oplever, at dit arbejde kommer til at fylde for meget i din fritid, så er der her nogen helt konkrete spørgsmål, du kan stille dig selv om, hvordan du bruger din tid bedst. Og jeg kan lige så godt sige på forhånd: Det er ikke en hurtig fix-it-løsning, du får her. Men spørgsmål til refleksion om DIT liv.

Hvad er dine tre vigtigste værdier i livet? Og hvad betyder det for din work-life balance? Hvis nærvær, sjov og kærlighed er på listen, så kan det matche dårligt med at arbejde for meget. Til gengæld matcher det fint med et job, hvor der er mindre fokus på stor løn og måske mere fokus på færre timer.

Hvor får du næring og energi i dit liv? Kommer det f.eks. fra:

  • Sjove kollegaoplevelser.
  • Puttetimen med den lille.
  • De stille stunder i sofaen foran fjernsynet.
  • At vide, du har leveret en god løsning til en problematik på dit arbejde?

Hvordan vil du gerne huskes af andre?

Hvad vil du gerne have mere af i dit liv?

Hvad vil du gerne have mindre af?

Hvordan ville filmen om dit liv være? Og hvem skulle spille hovedrollen og hvorfor

Vi har det med at tænke, at vi skal bare lige X, så kan vi gøre Y. Men hvad nu hvis du gør Y først og respekterer dine værdier, og lever det liv, du virkeligt gerne vil?









Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!