YDELSER

Work-life balance
- når både dit privatliv og dit arbejdsliv skal gå op i en højere enhed

For at få det rige liv er det bedst med en balance med hensyn til dit arbejdsliv og dit øvrige liv. Det ene skal ikke dræne det andet, og begge er vigtige. 
Sammen får vi defineret de faktorer fra begge dele af dit liv, som vi med fordel kan skrue på, så du får et liv i balance.

Coaching
- nå dine personlige mål - og bliv et stærkere menneske

Der er mange hensyn, vi skal tage som mennesker - til vores familie, vores arbejde, vores børn og os selv. Men hvordan får du taget hensyn mest muligt til dig selv, så du bliver et gladere menneske. Jeg hjælper dig med at få skabe den forandring, du har brug for.

BusinessCoaching
- nå dine personlige mål - og bliv et stærkere menneske

Som både leder og medarbejder er der meget at forholde sig til i hverdagen - situationer, mennesker, opgaver. Her kan det være et inspirerende indspark i arbejdslivet at få fokus på de områder, hvor du ønsker en forandring. På kort eller lang sigt. For dig eller din medarbejder. Og i fuld fortrolighed, naturligvis.

Det Empatiske Lederskab - 360 graders ledermåling med efterfølgende ledercoaching-forløb

En ledermåling, som måler, hvordan du fungerer i din arbejdshverdag på en række parametre -  fx selvledelse, selvkontrol, i relationer og empati.

Ledermålingen er med til at afdække, hvor lederen med fordel kan udvikle sig  og sætte mål, og det efterfølgende coachingforløb klarlægger, hvordan de opsatte mål bliver nået.

Mål lederkommunikationen effektivt med Kommunikationsspejlet
 

- Få styr på din kommunikation som leder - jo mere du ved, jo bedre kan du ændre det 

Kommunikationsspejlet måler og forbedrer lederes kommunikation. Værktøjet måler på en række parametre, og resultatet bliver givet i en rådgivnings-samtale med en certificeret rådgiver. Lederen får altså en både individuel og konstruktiv tilbagemelding med fokus på primært de gode resultater. Jeg har aldrig mødt nogen, der fik en dårlig oplevelse ud af at være igennem denne måling. Læs mere her

Team-dagen
- en workshop

I får en temadag, hvor I opdager, hvad der sker nede under overfladen. I får en indsigt i jer selv hver især - jeres præferencer, og hvad der sker i gruppen. I vil få en forståelse af, hvor I er forskellige, hvordan I bedst bruger teamets styrker og endelig, hvordan I kan arbejde med at optimere jeres samarbejde. 

KarriereTjekket
- er du der, hvor dit potentiale bliver brugt bedst?

Hvornår er det, man laver en vane – og hvornår er det et helt bevidst tilvalg? ​Sammen ser vi på dine faglige kompetencer, dine værdier, dine ønsker og så selvfølgelig alt det, du har med i bagagen, som betyder noget for dit arbejdsliv. Vi vil tale om, hvad der er vigtigt for dig i livet, hvor du bruger din tid mest meningsfyldt, hvor du kan se, at du kan gøre en forskel.

NytJob
- Få hjælp til jobsøgningen

Har du styr på dine ønsker, dine kompetencer, dit cv og kan du præsentere det med overbevisning til en samtale?​
Det at gøre sig klar til et jobskifte - hvad enten det er frivilligt eller ej - kræver en del forarbejde.

Enneagram-test med personlig samtale og feedback
- få et større indblik i dig selv

Jeg bruger, hvad jeg mener, er det globale markeds bedste Enneagram-test - Halin Prémont Enneagram Indicator. Testen er videnskabeligt valideret, og bliver løbende videreudviklet. Den er overbevisende præcis, men for at den giver mening, så følger der altid en personlig samtale med. Du er ikke et tal - du er et helt menneske, der er præget af din opvækst, din kultur, dine venner og meget andet. 

Introduktion til Enneagrammet
- persontypeværktøjet Enneagrammet forklarer en stor del af de ni typers adfærds- og motivationsmønstre

Jeg bruger Enneagrammet i min egen hverdag, I samspillet med mine kunder og i samarbejdet med mine kolleger. Og jeg kommer gerne forbi og introducerer værktøjet for dig og dine medarbejdere, så I kan se, hvordan jeres nye viden kan ændre hverdagen.

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • Denmark 

+45 26 18 61 90 • mhl(a)mettehl.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046

paypal_logo.png
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • envelope-35394_1280

MHLauesen 2020 ©