Tør du komme med på A-holdet?

Tør du komme med på A-holdet?

Når jeg udvikler mennesker - hvad enten jeg coacher, underviser eller hjælper gennem en transformation - så er det vigtigt for mig, at der er en vis sandsynlighed for en ændring til det bedre.

 

Derfor har jeg ikke så mange sessioner, hvor vi bare snakker.

 

Planlagte forløb

Oftest er mine kunder med i et planlagt forløb, der sikrer, at vi når det ønskede mål. Systematisk, planlagt og helt forventningsafstemt.

 

Karrieren

Det kan handle om eventuelt karriereskift, det kan handle om nye opgaver, det kan handle om at skulle gennem en transformation for at blive glad igen. Eller det kan handle om noget helt tredje, som vi får defineret.

 

Hvad er du god til?

Typisk sætter vi fokus på det, du gør godt - det, som du er god til. Jeg tror meget på, at vi skal bruge vores styrker i stedet for at bruge enorme mængder af tid på at blive gennemsnitlige til det, som vi ikke har med os. Udbyttet af det sidste er ikke stort - til gengæld koster det meget på energifronten.

 

Jeg vil helst have, at du får et selvværdsboost over at finde ud af, hvad du faktisk gør pivskarpt, og som du måske ikke er klar over.

 

Vi har alle en eller flere superpowers, som gør os specielle. Det er dem, jeg vil have frem i lyset.

 

Din bagage

Vi har alle noget med os fra vores forhistorie, som forhindrer os i at være max på i dag. Det bliver vi nødt til at få frem i lyset, så det ikke længere fylder hos dig. Du siger måske: "Jamen, det er så lang tid siden, det er jeg over" og her må du stole på min erfaring: Det påvirker dit tankemønster, og det påvirker, hvad du siger til og om dig selv. Der skal ryddes op.

Hvis vi ikke gør det, så vil det påvirke dit selvværd, og har du lavt selvværd, så kan du ikke blive den, du gerne vil være, for du stoler ikke på dine egne følelser eller din egen intuition. Du skal sættes fri.

 

Sådan kommer du med på A-holdet

Hemmeligheden til det hele er en plan. Så kan vi metodisk arbejde os derhen, hvor du er bedst. Lyder det utopisk? Det er det ikke. 

Min opgave er at sætte rammerne og passe på dig undervejs. Din opgave er at gøre dit hjemmearbejde. Og fordi det altid er en proces, så er din opgave også at fuldføre. Også når det måske gør ondt. Her må du stole på, at du kommer et sted hen, hvor du er stærkere end, da vi startede. 

 

Når du har en plan, så ved du, hvad der skal ske undervejs, og du ved også, hvad det præcise udbytte er. 

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!