Stå fast - i 6 enkle trin

Facebook annonce - 1200 x 628 (13)

Stå fast - i 6 enkle trin 


Forleden var jeg i en situation, hvor det var nødvendigt, at jeg aktivt skulle slå mine kompetencer fast over for andre. Det kan godt være grænseoverskridende, for de kompetencer, vi har, er nogen, vi typisk har fået over lang tid, så på et tidspunkt bliver det bare noget, der er en del af os. Og dermed ikke noget, vi aktivt tænker over i hverdagen. Men det er utroligt befriende for både dig selv og dem, du skal stå fast overfor, når du ved, hvad du kan eller ikke kan og dermed virkeligt mener det, når du siger til eller fra. Her er 6 trin til at stå fast på en positiv måde over for andre.


  1. Forestil dig noget med styrke og brug det. Forestil dig fx som en løve i en svær situation og omsæt det billede til din styrke. Og så hjælper det altid at forestille sig, at de andre er uden tøj på ;-)

  2. Vær klar over, hvad du vil opnå og hvorfor du vil det. Så bruger du din energi rigtigt.

  3. Vær derefter tydelig om, hvad du forventer helt konkret. Hvis du er utydelig, så er det svært at give dig det.

  4. Tro på dig selv og dine værdier. Det giver dig en pondus.

  5. Vær respektfuld over for andre – og også over for dig selv. At stå fast betyder ikke, at man skal være negativ eller konfronterende.

  6. Kend dine egne grænser. Og vid præcist hvornår andre går over dem, for ellers kan du ikke sige fra.Rigtig god fornøjelse. Det er ikke så svært, men som alt andet så skal man øve sig tit og ofte. Det kan godt betyde, at du ofte skal tænke på dig selv, før du tænker på andre. Og du kan lige så godt begynde nu.
Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!