Workshops
& undervisning

Jeg tager glad og gerne ud – med skræddersyet eller med, hvad der er på hylderne eller online.

Live kurser eller workshops

Team-dagen

Var det noget at se på jeres gruppedynamik? 

 

Oplever I jævnligt dette: 

  • Jeres samarbejdspartnere forstår ikke, hvad I siger eller mener

  • I oplever konflikter om de samme få ting?

  • Det er altid de samme tre, der siger noget til afdelingsmøderne?

  • Der er småbrok i hjørnerne?

  • Det kniber med motivationen? 

 

Kan I genkende det, så få en temadag, hvor I opdager, hvad der sker nede under overfladen. I får en indsigt i jer selv hver især – jeres præferencer, og hvad der sker i gruppen.

Med grin, med øvelser, med aha-oplevelser og med styring, så I alle sammen – også lederen – kan slappe af og få noget ud af det.

Online kurser

Hjælp børn, der har mistet

Har du børn eller arbejder du med børn? Er du fx lærer, pædagog, bedsteforælder, børnelæge eller lignende, så kan dette være noget for dig. 

Børn lærer af os voksne via vores adfærd. Derfor lærer de også at håndtere triste følelser af os. 


På dette kursus lærer du helt præcist, hvad det vil sige i forhold til børn. Du lærer, hvordan du støtter barnet, så det får bearbejdet sine følelser på en sund måde og dermed ikke trækker sporene fra tabet med ind i voksenlivet. 

Kurset foregår online, vi vil være max 8 kursister, og det foregår 4 x 2 timer med ca. en uges mellemrum. 


Det er et solidt og gennemtestet kursus, som i mange år har hjulpet både børn og voksne i USA, Storbritannien og Australien. Og nu også i Danmark. Det giver dig nogen grundlæggende redskaber, som du faktisk også kan bruge ved voksne.


Noget af det, som andre har sagt:

”Jeg har lært at støtte børn på en helt anden måde!”


”Jeg synes, jeg har lært nogen nye færdigheder og følte mig på mere sikker grund og klogere på det at hjælpe børn. Jeg kan ikke anbefale det nok”


”Det har virkelig været en øjenåbner, hvordan måder vi taler til børn på fra de er helt små kan have så står indflydelse på, hvordan de håndterer modgang senere i lavet. Jeg kan ikke anbefale kurset nok”


Hvad gør vi?

Vi arbejder ud fra bogen When children grieve, som du får af mig (jeg sender den til dig), og som er inkluderet i prisen. Bogen findes desværre ikke på dansk – til gengæld er den ret let at læse.

 

Pris: 1495,-  plus moms

Bliv hørt!

Et solidt kursus, der lærer dig de tre vigtigste elementer, der skal til for at et budskab bliver hørt. Styrk din selvtillid og dit selvværd! Pris 295,-

Har lige gennemført Mettes kursus i ”Bliv hørt”. Hele kurset starter med en super intro, til det man skal igennem, og det gør at jeg føler, jeg har mig selv med hele vejen. Rammen er dermed sat, og jeg føler mig støttet hele vejen igennem, lige så godt som hvis vi havde haft en fysisk 1:1 session. Mette har pakket teorierne sammen i en lille praktisk gaveæske, som sætter mig i stand til at handle med det samme. Overskueligt, ærligt, jordnært, og ikke mindst fyldt med varme og humor.

Opsagt? Sådan kommer du videre!

En workbook med det, der skal til for at du får rystet dit gamle arbejde af dig, så du er mentalt og følelsesmæssigt klar til det næste - og kan få dit selvværd igen. Pris 50,-

Tvivler du for meget på dig selv?

Oplever du, at dine grænser jævnligt bliver overtrådt, og at du ikke ved, hvordan du skal sige fra?

 

Bruger du for lang tid på at tænke over, hvad andre mon tænker?

 

Har du en indre stemme, der hele tiden fortæller dig om alt det, du nok ikke kan?

 

Så er dette selvværdsboost lige noget for dig.

 

30 dages selvværds-boost med daglige mails og overskuelige opgaver og arbejdsark. Og de fleste er dejlige. 

 

 

KUN 299!

 

KØB DET HER

Hvem leder du efter?

Hvis du vil blive mere afklaret om, hvad du leder efter i din søgen efter den rette, så kan du med fordel gå i gang med dette gratis online-kursus, der strækker sig over tre dage. 

Det har 13 worksheets med dels refleksioner, dels helt konkrete spørgsmål og svar. Og det hele gør det tydeligere for dig, hvad du leder efter. Og hvordan du finder ham/hende.

Skriv dig op her

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier