Workshops
& undervisning

Jeg tager glad og gerne ud – med skræddersyet eller med, hvad der er på hylderne eller online.

Live kurser eller workshops

Team-dagen

Var det noget at se på jeres gruppedynamik? 

 

Oplever I jævnligt dette: 

  • Jeres samarbejdspartnere forstår ikke, hvad I siger eller mener

  • I oplever konflikter om de samme få ting?

  • Det er altid de samme tre, der siger noget til afdelingsmøderne?

  • Der er småbrok i hjørnerne?

  • Det kniber med motivationen? 

 

Kan I genkende det, så få en temadag, hvor I opdager, hvad der sker nede under overfladen. I får en indsigt i jer selv hver især – jeres præferencer, og hvad der sker i gruppen.

Med grin, med øvelser, med aha-oplevelser og med styring, så I alle sammen – også lederen – kan slappe af og få noget ud af det.

Online kurser

Hjælp børn, der har mistet

Har du børn eller arbejder du med børn? Er du fx lærer, pædagog, bedsteforælder, børnelæge eller lignende, så kan dette være noget for dig. 

Børn lærer af os voksne via vores adfærd. Derfor lærer de også at håndtere triste følelser af os. 

På dette kursus lærer du helt præcist, hvad det vil sige i forhold til børn. Du lærer, hvordan du støtter barnet, så det får bearbejdet sine følelser på en sund måde og dermed ikke trækker sporene fra tabet med ind i voksenlivet. 

Kurset foregår online, vi vil være max 8 kursister, og det foregår 4 x 2 timer med ca. en uges mellemrum. 


Det er et solidt og gennemtestet kursus, som i mange år har hjulpet både børn og voksne i USA, Storbritannien og Australien. Og nu også i Danmark. Det giver dig nogen grundlæggende redskaber, som du faktisk også kan bruge ved voksne.


Noget af det, som andre har sagt:

”Jeg har lært at støtte børn på en helt anden måde!”


”Jeg synes, jeg har lært nogen nye færdigheder og følte mig på mere sikker grund og klogere på det at hjælpe børn. Jeg kan ikke anbefale det nok”


”Det har virkelig været en øjenåbner, hvordan måder vi taler til børn på fra de er helt små kan have så står indflydelse på, hvordan de håndterer modgang senere i lavet. Jeg kan ikke anbefale kurset nok”


Hvad gør vi?

Vi arbejder ud fra bogen When children grieve, som du får af mig (jeg sender den til dig), og som er inkluderet i prisen. Bogen findes desværre ikke på dansk – til gengæld er den ret let at læse.

 

Pris: 1895,-  plus moms