YDELSER OG PRISER

Om betaling

Beløbet skal være modtaget enten før eller senest ved begyndelsen af en session på konto 0400 4021193785, via mobile pay 26 18 61 90 eller via paypal: paypal.me/mettehl

Er det nødvendigt for dig at aflyse en aftale, så bedes du enten ringe til mig (26 18 61 90) eller sende mig en e-mail (info@mettehl.dk). En aflysning skal ske med 24 timers varsel. 

For alle pakker gælder, at du selvfølgelig kan betale i rater, samt at du kan betale med mobile pay eller paypal (til info@mettehl.dk).

Betal via PayPal - tryk her

Betal via MobilePay

Første session

Vores første møde vil være på halvanden time, så vi kan lære hinanden at kende, og jeg får et indblik i dig og din hverdag, og hvad vi skal arbejde med. Derefter tager det ca. en time pr. gang. 

Normalt vil vi mødes første gang hos mig - derefter kan vi sagtens arbejde via fx Skype eller telefon. Foretrækker du, at jeg kommer hos dig, så må vi aftale nærmere. 

Betalingen skal være indbetalt til kontonummeret, som du ser nederst på siden senest 2 timer før, vi mødes.

1000

Test og samtale

Jeg bruger, hvad jeg mener, er det globale markeds bedste Enneagram-test - Halin Prémont Enneagram Indicator. Testen er videnskabeligt valideret, og bliver løbende videreudviklet. Den er overbevisende præcis, men for at den giver mening, så følger der altid en personlig samtale med. Du er ikke et tal - du er et helt menneske, der er præget af din opvækst, din kultur, dine venner og meget andet. 

1000

Klar til Kærlighed

 • Har du været i et nu afsluttet forhold og ved ikke, hvordan du kommer videre?
   

 • Har du haft serier af forhold, men kun få længerevarende?
   

 • Er dit forhold på gyngende grund, og du ved ikke, hvad du kan gøre?
   

 • Har du opgivet tanken om at finde en kæreste?

 

Ring MEGET gerne og hør nærmere.:

26 18 61 90 - både online og personlige møder

6900

RestenAfDitLiv - næsten pensionist

Over tre sessioner taler vi om dine forventninger og værdier, og hvad de betyder for dit liv. Vi vil også tale om dine ønsker for fremtiden, og hvordan dine værdier og dine ønsker kan blive kombineret, så du får den pensionisttilværelse, du ønsker 

Hvis I er et par, er der tale om fire sessioner og en pris på 3300,

3000

5-turs kort

5-turs kort

Det er en god ide at få et 5-turs kort. Dels sikrer det dig, at du får den tid og ro, der skal for at en forandring kan ske - dels er det billigere for dig.

Du køber det ved at indbetale beløbet på konto 9070 1629896046, via mobile pay eller via paypal. Du er også meget velkommen til at sende mig en mail om, at du har gjort det, hvis vi ikke har talt sammen først. 

4500

NytJob

Har du styr på dine ønsker, dine kompetencer, dit cv og kan du præsentere det med overbevisning til en samtale?​

Det at gøre sig klar til et jobskifte - hvad enten det er frivilligt eller ej - kræver en del forarbejde. Du skal vide.

 • hvad DU leder efter - hvad du trives med og er god til

 • hvad arbejdsgiverne efterspørger

 • hvordan du kombinerer de to ting

4500

KarriereTjekket

Sammen ser vi på dine faglige kompetencer, dine værdier, dine ønsker og så selvfølgelig alt det, du har med i bagagen, som du måske ikke før har tænkt på som noget, der kan give værdi i dit arbejdsliv. Vi vil tale om, hvad der er vigtigt for dig i livet, hvor du bruger din tid mest meningsfyldt, hvor du kan se, at du kan gøre en forskel. Og vi gør det i fred og ro og fortrolighed.

3000

BusinessCoaching

Har du brug for sparring og inspiration? Er det svært at prioritere opgaverne? Har du en medarbejder, der er kørt lidt fast? Over en række samtaler får vi vendt og drejet sagen - og får skabt en forandring.

5-turskort (anbefales) 6000,- 
Priser ex moms

1500

Efterfølgende  session

Ved en efterfølgende session kender vi hinanden og du kan drage god fordel af et styks veluddannet værktøj, der er til din rådighed - mig. Jeg sørger også for, at du føler dig tryg, så du ved, at jeg er der 100% for dig.

900

Sorg - kom videre

Sidder du fast i sorg over et dødsfald, en skilsmisse eller et andet stort tab? Vil du være med på et struktureret og effektivt sorgbearbejdningsforløb, der virker? Vi mødes over 8 gange, hvor vi arbejder ud fra en bog, du får af mig, og der vil være hjemmearbejde fra gang til gang. Og du VIL få det bedre.

 

Ring MEGET gerne og hør nærmere.:

26 18 61 90 - både online og personlige møder

6900

AlleMineValg

Over tre møder finder vi ud af, hvad der er bedst for dig – med den kombination af egenskaber, kompetencer, drømme og ønsker, som du har. Vi vil tale om, hvad der er vigtigt for dig i livet, hvor du bruger din tid mest meningsfyldt, hvor du kan se, at du kan gøre en forskel. Og vi gør det i fred og ro og fortrolighed. Jeg har tavshedspligt og har mit fokus på dig.

3000

Workshops

Har I brug ​for en tovholder til jeres workshop? Jeres kick-off-møde? Jeres afdelingsdag? Eller har I brug for en, der kan komme med et bud på, hvordan I arbejder bedre sammen?

Ring for tilbud

Alle PayPal-betalinger er underlagt PayPals politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • Denmark 

+45 26 18 61 90 • mhl(a)mettehl.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046

paypal_logo.png
 • Instagram
 • Twitter
 • Facebook
 • envelope-35394_1280

MHLauesen 2020 ©