Nytårsforsætter - nej tak

Det er nytår, og jeg kan se på sociale medier, at der er fantastisk mange opfordringer til diverse nytårsforsætter. Og de kommer alle de bedste steder fra. De er bare ikke noget for mig. Jeg laver dem aldrig. Hvad gør jeg så?


Ja, jeg tager løbende stik af, hvad der er godt for mig - hvad jeg trives med, hvad der ville være det kloge at gøre, som er i overensstemmelse med mig selv, mine behov og mine værdier. Hvis jeg kun skulle gøre det en gang om året, så ville jeg gå glip af mangt en god og spændende udvikling og forandring.


Men for at komme dertil, så kræver det, at du er bevidst om, hvad der er godt for dig. Hvad du trives med. Hvad der nærer dig. Hvad din krop og dit hjerte har fortalt dig gennem mange år i mange situationer - og at du har lyttet.


Betyder det, at alt så er fryd og gammen? Nej, det gør det ikke. For det betyder, at der er mennesker, du må sige farvel til, at der er ubelejlige indsigter, du får om ting, du enten kan eller ikke kan acceptere. Og det betyder ikke mindst, at du hele tiden selv må være klar til at forandre dit liv, så det passer bedst til dig.


Det kræver øvelse og hårdt arbejde, men det er det hele værd. Og det holder langt bedre end nytårsforsætter.


Godt nytår - og må du få et skønt 2019, der er lige præcis, som du har drømt om og fortjent.

20 visninger0 kommentarer

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • Denmark 

+45 26 18 61 90 • mhl(a)mettehl.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046

paypal_logo.png
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • envelope-35394_1280

MHLauesen 2020 ©