Sådan finder du roen


Jeg er så heldig at have et helt vidunderligt sted i Sverige, hvor jeg er mig, når jeg er allerbedst. Det betyder meget for mig, at der findes et sted, hvor jeg slapper helt af. Hvor jeg altid kan lade op, og hvor jeg altid vågner glad, og hvor hverdagens trængsler pludseligt virker overkommelige. Og ja, det er helt meditativt for mig at være der.

Men det behøver ikke være et fysisk sted. Det kan også være et sted inde i dig, som er fyldt med ro – og som du altid kan finde ind til. Et sted, hvor du kan lukke verden ude og alligevel føle et stort nærvær. En god måde at finde det sted på er via meditation. Meditation behøver ikke være noget hokus-pokus-noget. Når jeg gør det er noget med at sidde ret op og ned på en stol, sætte et minutur til 20 minutter, og så bare lukke øjnene og lade tankerne fare. Og det gør de. Det er fint nok – du skal bare ikke forfølge dem. Konstater, at de er der, men fokuser ikke på dem. Efter lidt øvelse vil du opleve en skøn tilstand af, hvad jeg kun kan kalde ingenting. Og når uret så ringer, så oplever jeg en stor afslapning i kroppen og er klar til at fortsætte med hverdagen. Lad det være en torsdagsgave til dig. God fornøjelse.

Hvis du vil vide mere om, hvad der sker med hjernen og dig, når du mediterer jævnligt, så læs her:

#ro #meditation #glæde #afslapning #energi

16 visninger

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • Denmark 

+45 26 18 61 90 • mhl(a)mettehl.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046

paypal_logo.png
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • envelope-35394_1280

MHLauesen 2020 ©