KUNDERNE SIGER"Jeg har i længere tid fulgt Mette, og vidste at hun var dygtig. Da jeg selv stod i en situation rent arbejdsmæssigt, der gav mig en sorg, var hun den første jeg tænkte på. Det blev til gode snakke med humor, tårer og eftertænksomhed. Mette er virkelig dygtig til at stille skarpt ind på, hvad der er vigtigt at spørge om, så jeg kunne komme videre. Jeg følte mig altid i gode, trygge og professionelle hænder, hvilket er vigtigt, når det er et følsomt emne. Jeg ved, hvilke skridt jeg skal tage og hvordan jeg skal gøre det. Jeg må indrømme, at jeg vil savne vores snakke, og jeg ved, at jeg vil kontakte hende igen - blot for at få hendes input og kærlige skub til at tage mit næste skridt mod mit mål. Jeg endte op med en plan for mit videre arbejdsliv - det arbejdsliv som jeg troede jeg var nødt til at droppe, men som vi sammen fandt en løsning på, hvordan jeg kunne gøre det på en anden måde, så jeg kunne holde fast i at lave det, jeg elsker. Står du med en udfordring du har svært ved at få hul på, så vil jeg til enhver tid anbefale Mette, hun er super kompetent og en virkelig skøn personlighed"

Jeg havde aldrig været til coaching før eller kendte til enneagramtyperne, så jeg var lidt spændt på, hvad der skulle ske. Du fik med det samme gjort mig tryg på en empatisk og professionel måde. Du fik stillet de helt rigtige spørgsmål på en måde som gjorde, at jeg fik en forståelse for min udfordring. Det var helt klar en aha oplevelse, da jeg ikke havde set min udfordring fra den side - så tak for det:-)

Du har bedt mig om at skrive til dig, når jeg har gjort noget ved min udfordring. Dette viser mig, at du har en oprigtig interesse i det, du laver og motiverer mig på en måde, som gør, at jeg er 100 % sikker på, at det nok skal lykkedes for mig.

"Jeg oplever Mette som tillidsskabende og empatisk med en oprigtig interesse for at skabe personlig forandring. Hun er spørgende, lyttende og nysgerrig og har kunnet udfordre mig til at se udfordringer i nye perspektiver, hvilket i høj grad har hjulpet mig til at fokusere på det rigtige og bringe mig endnu nærmere mine mål."​ Mand, 45

”Jeg har været rigtig glad for din coaching, og den har hjulpet mig videre. Jeg er nu ved føle, jeg har lidt mere styr på mit liv og mere energi. Du har stillet de rigtige spørgsmål, der fik sporet min tankerække i den rigtige retning. Så det skal du have stor tak for” 

“Mette er et menneske, der ved præcis hvem hun selv er. Og giver dig plads til at være præcis den du er. Med hendes store indsigt i Enneagrammet kunne hun sågar forklare mig, hvorfor jeg gør, siger eller tænker forskellige ting, når jeg udtrykte undring. Ved hjælp af humor, støtte og større eller mindre skub, kom jeg tættere på, hvilken retning jeg gerne vil tage min karriere i. Og det på blot en enkelt session. Mette vil være mit førstevalg, hvis jeg igen får brug for karrieresparring.”  Kvinde, 38

”Vores møder har virkelig fået sat nogen ting i perspektiv for mig, og du har hjulpet mig godt i min jobsøgning. Jeg har fået nogen værktøjer med mig, og jeg er blevet mere klar over mine styrker, samt hvornår jeg skal sige fra. Det er svært, men jeg ved nu, at det er noget, jeg kan øve mig i. ” Dorthe, jobsøgende, 52

"Du er grundig og effektiv"

Det bedste, jeg fik med mig fra min feedback på en Enneagram-test  var det, at vi alle går ud fra, at vi tænker som, vi selv gør. Og så fik jeg bekræftet, at mit behov for at prøve noget nyt faktisk er min type, og at det faktisk ikke behøver at være det rigtige at gøre. 

Mette er et af de mest professionelle, dedikerede og etiske mennesker jeg kender. Hun tager altid ansvar for at bolden kommer i mål og står altid til rådighed med sparring og input. 
Jeg oplever, at Mette har en fin balance mellem at udvikle andre, samtidig med, at hun kontinuerligt udvikler sig selv, således at hun kan gå forrest som rollemodel i hendes arbejde med andre. Hun er loyal, løsningsorienteret og varm samtidig med, at hun ikke er bange for at gå til biddet og trykke der, hvor det gør ondt, for at skabe mest mulig udvikling og refleksion. Man er fuldkommen tryg i hænderne på Mette for hun skaber overblik og viser vejen med fast og sikker hånd. Mette har min varmeste anbefaling! 
Kollega

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • Denmark 

+45 26 18 61 90 • mhl(a)mettehl.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046

paypal_logo.png
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • envelope-35394_1280

MHLauesen 2020 ©