Laver du det rigtige?

 

Din karriere kører derudaf. Måske.

 

Måske trives du ikke i den? 

Måske du ikke helt ved, hvad der er det rigtige for dig?

Med KarriereTjekket kommer vi et godt stykke af vejen til enten at få rettet op på din karriere – eller få den ændret. 


KarriereTjekket består af 5 møder – enten fysisk eller online. Du skal nok regne med noget hjemmearbejde.

 

Nogen gange havner vi på en hylde ved et tilfælde, og så kan det vi laver gå hen og blive en vane fremfor et bevidst tilvalg.

Jeg kan være den professionelt neutrale med masser af både erhvervs-, rådgiver- og coachingerfaring, og jeg kan give dig god solid faglig sparring på den vej, du ønsker i (arbejds)livet. Mit eneste fokus er på at sikre, at du får brugt de talenter, du har – kombineret med de ønsker, du har.

Vi ser på dine faglige kompetencer, dine værdier og dine ønsker.  Og på alt det, du har med i bagagen, som du måske ikke før har tænkt på som noget, der kan give værdi i din karriere.

Vi vil tale om, hvad der er vigtigt for dig i livet, hvor du bruger din tid mest meningsfyldt, hvor du kan se, at du kan gøre en forskel. Og vi gør det i fred og ro og fortrolighed.

Ring 26 18 61 90 og hør, om det er noget for dig

Til KarriereTjekket arbejder vi – hvis det giver mening – med High Five-modellen. Den har givet mig den livs- og arbejdsbalance, som er god for mig. 

Vi ser på

 

  • Din personlighed – hvad har du med i bagagen, som styrker dig og som er nødvendigt for dig
  • Dine værdier – hvad er vigtigt for dig i livet, hvordan kommer det til udtryk i din hverdag, og hvad betyder det for dit arbejdsliv
  • Hvad der giver mening for dig i dit liv. Hvornår føler du dig beriget, hvornår ved du, at du bidrager bedst muligt, hvornår er du i flow
  • Hvornår du føler dig motiveret. Hvilke situationer, hvilke omstændigheder osv skal der til for, at du føler dig motiveret og trives.
 
Og til sidst laver vi en handleplan, så du kan få det (arbejds)liv, der gør dig mest glad.

Ring for en uforpligtende samtale: 26 18 61 90