Invitaiton 50+ og MHL

Er du CFO, CEO, HR? Så se her

Derfor er det dyrt for dig at lade de bedste medarbejdere smutte

  • Få gode ambassadører i stedet for – pluk de lavthængende frugter
  • Fasthold dine medarbejdere, hvis de kommer i livskrise 

 

Formål: Gøre opmærksom på et tabu, hvor mange er udfordret i hverdagen, få konkrete værktøjer til dialogen og vidensdele om emnet.

Mål: At fastholde dine arbejdsdygtige medarbejdere og tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Deltagere: CEO, CFO, HR-chef og HR-koordinatorer/partnere.

Kom til dette gå-hjem-møde og hør, hvordan du kan fastholde dine medarbejdere, når de står midt i en livskrise – og hvordan du hurtigt kan hjælpe dem tilbage på sporet igen med en fast tidsramme, et fast budget og med en meget høj sandsynlighed for succes. De færreste sætter kroner og ører på medarbejderes livskriser. Det gør vi her.
 
Hør også, hvad I kan gøre for at fastholde 50+’erne og dermed de mere vidende medarbejdere, så I kan have gavn af deres loyalitet og indsigt. I kan spare mange ressourcer og økonomi på at rekruttere erfarne 50+’ere, som kan være med til at styrke både kultur, faglighed og erfaring i virksomheden. Samtidig med at I gør jer tiltrækkende for nye kandidater.
 

28. september – 16.00 – 17.30 på Nymøllevej 50, Kogens Lyngby

Program:

  • Oplæg v. Hans Ussing og Mette Hvied Lauesen
  • Fælles diskussion
  • Netværk

Oplægsholdere – Baggrund for at hjælpe andre:

20210722_112126_edited_SH

Mette Hvied Lauesen:

Mette er som en af ganske få i Danmark uddannet Grief Recovery Specialist fra Storbritannien, og hun hjælper ledere fra hele verden tilbage til topform efter forskellige typer af tab, dels så de får det bedre, og dels så karrieren kommer tilbage på sporet.

95% af hendes kunder får det markant bedre – de bliver typisk mere beslutningsdygtige, får højere selvværd, føler sig lettere og hviler bedre i sig selv. Dette sker via en videnskabeligt bevist effektiv proces, der bearbejder tab på kun 8 uger. Mette har en baggrund som cand.mag. og kommunikationsrådgiver.

Hans-Ussing-scaled

Hans Ussing:

Er forretningsindehaver af FirmaPlus og hvordan på 3 år har skabt en landsdækkende virksomhed med 20 partnere, hvor de fået 140 jobsøgende 50+’ere i job siden januar 2021. FirmaPlus har et projekt til at fastholde ældre længere på arbejdsmarkedet. Det passer til nutid og fremtiden og virksomheder kan spare millioner på at udvikle frem for afvikle kvalificeret arbejdskraft.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

Siden her bruger cookies. Når du fortsætter, så accepterer du det.   Læs mere om datapolitik

Er du CFO, CEO, HR? Så se her - GÅ-HJEM-MØDE

Sådan holder du på dine gode medarbejdere

Tal med specialisten og hør, hvordan du kan få det bedre

Lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Samtalen er selvfølgelig uforpligtende.