gtag('config', 'UA-77721092-1');

Din transformation

Er du klar til en transformation på den store klinge? Har du modet til at ændre dit liv? 

Dette forløb er for dig, der vil, og dig der tør. Det er for dig, der er klar til at investere i dig selv.

Det er for dig, der enten står fast og som vil videre – eller for dig som står over en større forandring, hvor du skal være mentalt og følelsesmæssigt skarp. 

Forløbet på 3-6 måneder er bestemt ikke for alle. Det er en investering for resten af dit liv, og det er en investering, der vil ændre dit liv

 

Det er ikke bare tomme ord. Det er den feedback, jeg har fået fra andre. 

 

Hvis vi skal arbejde sammen, så vil vi dels have faste, jævnlige samtaler enten personligt eller over Zoom – eller et mix, dels vil vi maile og ringe sammen, når du har brug for at vende noget. Det kan være før mødet, debrief bagefter, ved den vigtige samtale med din chef eller din medarbejder – eller med din partner. 

 

Du kan simpelt hen trække på mig løbende, når det er nødvendigt og uden aftale. Har jeg ikke andre kunder eller er optaget på anden vis, så er jeg der for dig.

 

Derfor har jeg max 6 af den slags kunder samtidigt. Det er vigtigt for mig at være til stede for dig, når du har brug for det, så du kan blive afklaret og komme videre som den bedste udgave af dig selv. 

 

Undervejs i forløbet vil du få hjemmearbejde. Typisk er det refleksioner, observationer eller andet, hvor du kan se dine egne mønstre og lære af dem. Eller hvor du kan se, hvordan de ikke hjælper dig. Og så arbejder vi sammen på enten at ændre dem eller ændre din egen opfattelse af dem. 

Mit bidrag til processen er en stor og velpakket værktøjskasse og nærvær og tilstedeværelse, når vi taler sammen. Dit bidrag er at ville og at turde – eller få hjælp til at turde. 

Det praktiske

  • Book en tid og lad os tale om,  hvorvidt det er noget for dig. Det gør du her. 
  • Vi laver en forventningsafstemning og finder ud af, om der er et match mellem os
  • Vi går i gang

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

Siden her bruger cookies. Når du fortsætter, så accepterer du det.   Læs mere om datapolitik

Tal med specialisten og hør, hvordan du kan få styr på karrieren

Lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Samtalen er selvfølgelig uforpligtende.