Gid, jeg turde noget mere


Jeg er mere end almindeligt bange for pariserhjulet i Tivoli. Det søde, romantiske pariserhjul, der hvert år stille og roligt i fine kurver drejer rundt med tusindvis af mennesker i. For mig er det gruopvækkende. Jeg er nemlig bange for, at skidtet braser sammen under mig. Det er aldrig sket nogensinde - for hverken mig eller nogen, jeg kender. Men jeg ved bare, at det er en risiko, jeg næsten ikke turde løbe. Men ved du hvad: Hvis mit eller andres liv afhang af, at jeg tog ti ture rundt i det forbandede pariserhjul, så gjorde jeg det. Alt er nemlig relativt. Min angst i den sammenhæng ville være så uendeligt lille og ligegyldig i forhold til, at der skulle ske nogen noget.

Jeg har rejst masser af mærkelige steder hen og mødt underlige mennesker. Jeg har kørt bil i myldretiden i meget stejle Valparaiso i Chile og fået en stafylokok-infektion i Vietnam af at spise noget underligt. Men det skræmmer mig overhovedet ikke. Skræk behøver nemlig slet ikke at være rationelt.

Har du noget, du er bange for, som i bund og grund er ligegyldigt og aldrig sker?

#skræk #turde #fobi

16 visninger0 kommentarer

Mette Hvied Lauesen • Industriparken 4 • 2750 Ballerup • Denmark 

+45 26 18 61 90 • mhl(a)mettehl.dk • CVR: 27531385 • Bankkonto: 9070 1629896046

paypal_logo.png
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • envelope-35394_1280

MHLauesen 2020 ©