Gid jeg turde noget mere



Jeg er mere end almindeligt bange for pariserhjulet i Tivoli. Det søde, romantiske pariserhjul, der hvert år stille og roligt i fine kurver drejer rundt med tusindvis af mennesker i. For mig er det gruopvækkende. Jeg er nemlig bange for, at skidtet braser sammen under mig. Det er aldrig sket nogensinde - for hverken mig eller nogen, jeg kender. Men jeg ved bare, at det er en risiko, jeg næsten ikke turde løbe. Men ved du hvad: Hvis mit eller andres liv afhang af, at jeg tog ti ture rundt i det forbandede pariserhjul, så gjorde jeg det. Alt er nemlig relativt. Min angst i den sammenhæng ville være så uendeligt lille og ligegyldig i forhold til, at der skulle ske nogen noget.





Jeg har rejst masser af mærkelige steder hen og mødt underlige mennesker. Jeg har kørt bil i myldretiden i meget stejle Valparaiso i Chile og fået en stafylokok-infektion i Vietnam af at spise noget underligt.





Men det skræmmer mig overhovedet ikke. Skræk behøver nemlig slet ikke at være rationelt. Har du noget, du er bange for, som i bund og grund er ligegyldigt og aldrig sker?





#skræk#turde#fobi





Tilmelding til nyhedsbrev



















Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!